Κυριακή 21 Απριλίου 2013

3ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Βόλβης.

Ετοιμάζουμε και ελέγχουμε τα ποδήλατα μας, παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια μας, οπλιζόμαστε με κέφι και διάθεση για καλή παρέα και στις 27 και 28 Απριλίου παίρνουμε μέρος στις ποδηλατικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν με αφετηρία τη Νέα Μάδυτο και "πίστα" το όμορφο τοπίο της Λίμνης Βόλβης.

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2013, για τους μικρούς Μαδυτιανούς (και όχι μόνο) στις 1000πμ θα ξεκινήσει ο "Παιδικός Ποδηλατικός Γύρος". Με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία της Νέας Μαδύτου, θα κινηθούμε προς "το Νερό" από τον αγροτικό δρόμο Νέας Μαδύτου- Κοκκαλούς και στη συνέχεια αφού διασχίσουμε την εθνική οδό θα κινηθούμε αντίστροφα προς το χωριό από τον παραλίμνιο δρόμο και θα καταλήξουμε στην κεντρική πλατεία. Συνολικά θα διανύσουμε 4,4 χλμ. Η διαδρομή είναι επί το πλείστο χωμάτινη, ομαλή και κινείται μέσα στην όμορφο παραλίμνιο δάσος. Όσοι από τους μεγάλους επιθυμούν μπορούν να συνοδεύσουν τους μικρούς μας φίλους και να προπονηθούν για την επόμενη μέρα.

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2013, θα πραγματοποιηθεί ο "3ος ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Βόλβης" με τη συμμετοχή ανδρών και γυναικών άνω των 18 ετών. Προσυγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Μαδύτου στις 0715πμ και έναρξη στις 0745πμ. Συνολική απόσταση που θα διανύσουμε 45χλμ. Διαδρομή χωμάτινη και ασφάλτινη (περιορισμένο τμήμα).
Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι:
Νέα Μάδυτος - Κοκκαλού - Νέα Απολλωνία (κινούμενοι σε αγροτικό δρόμο)
Νέα Απολλωνία - Λουτρά Βόλβης (Ασφάλτινο τμήμα επαρχιακής οδού)
Λουτρά Βόλβης - Απολλωνία - Νέα Μάδυτος (παραλίμνια διαδρομή χωμάτινη)

Λεπτομέρειες διεξαγωγής και προαπαιτούμενα συμμετοχής θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας
Ο ποδηλατικός γύρος δεν έχει αγωνιστική μορφή. Γνωρίζουμε την ύπαιθρο της περιοχής, χρησιμοποιούμε το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς και το κυριότερο γινόμαστε μια παρέα.
Με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μαδύτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου