Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Γραμμή Δημότη Δήμου Βόλβης

Αγαπητή συνδημότισσα, αγαπητέ συνδημότη,

Ζούμε σε μια εποχή που η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια πρωτοφανή οικονομική κρίση, τις συνέπειες της οποίας βιώνουμε στην εργασία μας και στα νοικοκυριά μας. Από αυτή την κρίση δοκιμάζεται σκληρά και ο Δήμος μας, με συνέπεια την δυσχερή υλοποίηση της αποστολής του.

  Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών θα πρέπει να δουλέψουμε με σχέδιο και όλοι μαζί.Εμείς ως Δημοτική Αρχή έχουμε θέσει τρεις βασικούς άξονες στην πολιτική μας :

  1) Την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας

  2) Τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης και

  3) Τη συνέχεια της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμου μας.

Λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας προκειμένου να σας γνωστοποιήσω τις πρώτες ενέργειες του σχεδίου δράσης της Δημοτικής Αρχής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργούμε την Γραμμή Δημότη με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου Βόλβης αλλά και τη δημιουργία μιας αμφίδρομης σχέσης εμπιστοσύνης Δήμου και Δημότη.

Ειδικότερα θα μπορείτε καλώντας στον αριθμό 2397061900 από τις 8.00 π.μ έως 3.00 μ.μ ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση gd@dimosvolvis.gr να αναφέρετε το αίτημά σας ή το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ακόμα θα έχετε τη δυνατότητα να καταθέτετε προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών μας.

O Δήμος μας έχει δημιουργήσει έναν ολόκληρο μηχανισμό για την καταγραφή, προώθηση, παρακολούθηση και τελικά την ικανοποίηση των αιτημάτων-προτάσεων που θα υποβάλλετε.

Με τον τρόπο αυτό θα επιδιώξουμε να εντοπίσουμε εκείνους τους τομείς που παρουσιάζουν τα σημαντικότερα προβλήματα, ώστε με την ορθολογική αξιοποίηση των πολύτιμων πόρων και μέσων μας, να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Βέβαια, πιστεύουμε ότι λόγω της δεινής οικονομικής συγκυρίας, προκειμένου να διατηρήσουμε σε ικανοποιητικό βαθμό το βιοτικό μας επίπεδο θα πρέπει να κινητοποιηθούν όλες οι υγιείς δυνάμεις ώστε να αναπτυχθούν εθελοντικές δράσεις ωφέλιμες για το κοινωνικό σύνολο. Σας καλώ όλους ενωμένοι να δουλέψουμε ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Διαμαντής Λιάμας

Δήμαρχος Βόλβης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου