Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Η πιο περίεργη είδηση του 2013



Μέσα στo 2013 είχαμε διάφορες ειδήσεις που μας προκάλεσαν απορία, θαυμασμό αλλά και γέλιο.
Το μοντέλο, Omar Borkan Al Gala για παράδειγμα ήταν ο άντρας που απελάθηκε από τη Σαουδική Αραβία επειδή ήταν πολύ όμορφος.
Την ίδια εποχή, το «τριχωτό καλσόν» ήταν η λύση κατά των επίδοξων βιαστών και τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε, ο Steve Thurber από το Courtenay του Καναδά βρήκε τυχαία το πιο παλιό μήνυμα που έχει σταλεί μέσα σε μπουκάλι.
Το μήνυμα ήταν του Earl Willard, εστάλει στις 29 Σεπτέμβρη του 1906 από το Σαν Φραντσίσκο και ο τωρινός ιδιοκτήτης ακόμα αρνείται να το ανοίξει.
Βέβαια όσο περίεργα κι αν σας φαίνονται αυτά, τίποτα δεν ξεπερνά την Μονόπολη σε ανθρώπινες διαστάσεις, που ανακάλυψε ο Nyeland Newel, όταν επιχείρησε να ανακαινίσει το σπίτι του στο Fresno της Καλιφόρνια.
Το σπίτι, χτισμένο τη δεκατία του 1930 έκρυβε έναν ιδιαίτερο θησαυρό, που οι ένοικοί του αγνοούσαν. Όταν όμως ο ιδιοκτήτης έβγαλε τη μοκέτα που κάλυπτε το πάτωμα της κρεβατοκάμαράς του, ανακάλυψε ότι επί τέσσερα χρόνια κοιμόταν πάνω σε ένα τεράστιο επιτραπέζιο παιχνίδι.
Η παραλλαγή βέβαια της συγκεκριμένης εκδοχής ήταν ότι αντί για τις παραδοσιακές «κασέλες» με χρήματα, απεικόνιζε φιγούρες γυμνών γυναικών. Το μυστήριο όμως για τον δημιουργό της περίεργης αυτής γιγαντιαίας Μονόπολης ακόμα δεν έχει διαλευκανθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου