Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Vodafone: Τηλεϊατρική ΝΕΑ ΜΑΔΥΤΟΣ

ΝΕΑ ΜΑΔΥΤΟΣ

Στις όχθες της λίμνης Βόλβης, 80 χλμ ανατολικά της Θεσσαλονίκης, απλώνεται η Νέα Μάδυτος. Εδώ βρίσκεται το μοναδικό Κέντρο Υγείας του δήμου Βόλβης. Παρά τη μεγάλη απόσταση, όμως, από το κοντινότερο νοσοκομείο, οι κάτοικοι της περιοχής απολαμβάνουν εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας ακόμα και στο σπίτι τους.

Αξιοποιώντας το πρόγραμμα τηλεϊατρικής Vodafone ο γενικός γιατρός του Κέντρου Υγείας, Χρήστος Χατζής, κάνει στους ασθενείς 5 βασικές εξετάσεις προληπτικής ιατρικής, τις στέλνει αυτόματα στους ειδικευμένους καρδιολόγους και πνευμονολόγους του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και εντός 24 ωρών λαμβάνει πίσω τη συμβουλευτική τους γνωμάτευση. Ο κ. Χατζής μας εξηγεί πως το πρόγραμμα «αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια μέσω του προγράμματος τηλεϊατρικής Vodafone αναβαθμίζεται η δική μας ειδικότητα, γιατί προάγει την προληπτική ιατρική, η οποία είναι η λυδία λίθος της γενικής ιατρικής μέσω της έγκαιρης διάγνωσης και του συστηματικού ελέγχου των παθήσεων, οι οποίες διαγνώσκονται. Οπότε είναι ένα πρόγραμμα πάρα πολύ χρήσιμο και για τους ίδιους τους ασθενείς, αλλά και για την ιατρική κοινότητα.»

Το πρόγραμμα τηλεϊατρικής Vodafone παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε ειδικευμένες υπηρεσίες υγείας σε περισσότερους από πεντακόσιες χιλιάδες πολίτες σε 100 απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.
Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου